در بخش تنظیمات همگانی وردپرس میتوانید مواردی مانند ساعت و تاریخ مندرج در پای نوشتهها، عنوان سایت، آدرس سایت و وردپرس، آدرس ایمیل خودتان، امکان ثبت نام کاربران در سایت، را تعیین کنید. برای دسترس به این تنظیمات در نوار کناری سمت راست سایت برگهی «تنظیمات» و از آن بخش «همگانی» را انتخاب کنید:
در بخش تنظیمات همگانی وردپرس میتوانید مواردی مانند ساعت و تاریخ مندرج در پای نوشتهها، عنوان سایت، آدرس سایت و وردپرس، آدرس ایمیل خودتان، امکان ثبت نام کاربران در سایت، را تعیین کنید. برای دسترس به این تنظیمات در نوار کناری سمت راست سایت برگهی «تنظیمات» و از آن بخش «همگانی» را انتخاب کنید:
این تنظیمات به ترتیب عبارتند از:
عنوان سایت و معرفی کوتاه سایت: اینها در بیشتر پوستهها در سربرگ سایت شما (معمولاً در بالاترین قسمت سایت) دیده میشوند. پیشتر اینها را در تنظیمات شخصیسازی پوستهها دیدیم.
نشانی وردپرس و نشانی سایت: بیشتر کاربران معمولی به این تنظیمات کاری ندارند و نباید اینها را تغییر دهند چون باعث میشود سایت بالا نیاید. اما معنی این دو آدرس URL چیست؟ مختصرش این است که نشانی وردپرس محلی است که فایلهای وردپرستان قرار گرفتهاند و نشانی سایت آدرس صفحهای است که میخواهید آدرس وبلاگتان در زمان نمایش باشد. سادهترین حالت این است که شما وردپرس را در پوشهی اصلی سایت (www ،wwwroot ،public_html بسته به کنترل پنل و سرور هاست) نصب کردهاید و سایت وردپرسی یا وبلاگتان نیز روی آدرس اصلی سایتتان بالا بیاید.
اما کاربرانی هستند که مثلاً ممکن است ترجیح دهند کل فایلهای وردپرسشان را در یک زیرپوشه از پوشهی روت قرار دهند اما وبلاگ یا سایت وردپرسیشان روی آدرس اصلی سایت بالا بیاید یا از پیش وردپرس را روی یک زیرپوشه نصب کردهاند و اکنون میخواهند آن را روی صفحهی اصلی سایتشان بالا بیاورند. باز هم تأکید میکنیم این وپژگی به کار عموم کاربران نمیآید و بهتر است به آن دست نزنید.
برای مثال فرض کنیم میخواهید فایلهای وردپرستان را از پوشهی اصلی (/) به پوشهی (wordpress/) انتقال دهید یا وردپرستان را در پوشهی wordpress/ نصب کردهاید و حالا میخواهید به جای آنکه سایتتان با آدرس http://yourdomain.com/wordpress دیده شود با آدرس اصلی http://yourdomain.com بالا بیاید. در هر دو حالت ابتدا از طریق کنترل پنل هاست یا سرور یا دسترس FTP کل فایلهای وردپرس در پوشهی /wordpress قرار دارد یا به آنجا انتقالشان میدهید. سپس:
۱- در سرورهای ویندوزی باید یک کپی از فایل index.php را در پوشهی اصلیتان (روت یا wwwroot) قرار دهید. همچنین فایل web.config را از پوشهی وردپرس کات کنید و در پوشهی روت پیست کنید.
در سرورهای لینوکسی باید یک کپی از فایل index.php و فایل htaccess. را در پوشهی اصلیتان قرار دهید.
۲- فایل index.php را که در پوشهی اصلی (روت) کپی کردهاید باز کنید و در آن سطر زیر را پیدا کنید:
require(‘./wp-blog-header.php’);
و به جای آن این سطر را قرار دهید:
require(‘./wordpress/wp-blog-header.php’);
واضح است که اگر نام پوشهی شما چیزی غیر از wordpress است باید در سطر بالا به جای wordpress نام پوشهی خود را بنویسید.
۳- پس از این تغییر برای دسترس به پنل مدیریت وردپرستان باید به آدرس http://yourdomain.com/wordpress/wp-login.php مراجعه کنید.
در تنظیمات همگانی پنل مدیریت وردپرس منظور از آدرس سایت با این تغییرات آدرس اصلی سایت شما خواهد بود که میخواهید کاربر با آن به سایتتان دسترس داشته باشد و نشانی وردپرس http://yourdomain.com/wordpress خواهد بود.
نشانی ایمیل: نشانی ایمیل مدیر سایت است، ایمیل خودتان.
عضویت: اگر میخواهید کاربران بتوانند در سایتتان ثبتنام کنند گزینهی «کاربران میتوانند در سایت ثبت نام کنند» را انتخاب کنید و نقش کاربران تازهواردتان را از منوی بازشوندهی پایین این گزینه تعیین کنید. احتمالاً میخواهید خودتان تنها «مدیر» سایت باشید. هر نقشی را که در این کادر برای کاربرانتان تعیین میکنید بعداً میتوانید به صورت موردی برای هر کاربر تغییر دهید و حتا کسی را در مدیریتتان شریک کنید. برای مثال اگر میخواهید یک سایت گروهی داشته باشید که مطالب آن را چندین نفر بنویسند و در نهایت شما به عنوان مدیر تعیین کنندهی مطالب مناسب و قابل انتشار باشید میتوانید به کاربرانتان نقش پیشفرض نویسنده را بدهید.
زمان محلی: برای ساعت ایران نام شهر «تهران» یا ساعت UTC +3:30 یا UTL+4:30 (بسته به روز سال) را انتخاب کنید. این زمانی است که برای نگهداری تاریخ فعالیتهای انجام شده در سایت به کار میرود و یا به عنوان زمان انتشار نوشتههایتان نمایش داده میشود.
ساختار تاریخ: سیستمهای مختلف از روز به سال،از سال به ماه، آمریکایی اروپایی یا ساختار دلخواه را میتوانید انتخاب کنید. میتوانید یک فرمت کاملاً عددی را انتخاب کنید یا تعیین کنید که نام ماه و روز هفته به عدد نوشته شوند. معمولترین مقدارهای دلخواهی که میتوانید استفاده کنید:
ساختار زمان: همانند ساختار تاریخ قابل استفاده است و میتوانید از ساختارهای پیشفرض استفاده کنید یا ساختار دلخواه خود را استفاده کنید. معمولترین مقدارهای دلخواه اینها هستند:
لیست کامل فرمتهای قابل استفاده برای تاریخ و زمان را در این لینک میتوانید ببینید.
روز آغازین هفته: برای ایران «شنبه» درست است!
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |