ووکامرس یک افزونه فروشگاه ساز حرفه ای برای وردپرس است که ز امکانات عالی و قالب های فروشگاهی متنوع برخوردار است، تنها مشکل این اسکریپت نبود درگاههای پرداخت بود که ما امروز این مشکل رو با ماژول پرداخت بانک ملت حل کردیم.
این افزونه با ماژول سورس گاردین کد شده است پس دقت کنید که برای استفاده از این ماژول حتما باید سورس گاردین روی سرور شما نصب باشد، اگر اینطور نیست به سرویس دهنده خود بگویید که سورس گاردین را روی سرور نصب کند.
برای نصب مانند بقیه افزونه های وردپرس عمل کنید و بعد از نصب از قسمت درگاهها آن را فعال کنید.
این قالب یکی از بهترین قالب های طراحی شده برای مجله میباشد که از امکانات بالا و سئو عالی برخوردار است، در ادامه مطلب برخی از امکانات قالب را نام میبریم.
ناحیه کاربری این قالب توسط تیم فری اسکریپت فارسی سازی و راست چین شده است، برای بهتر شدن قالب شکلاتش رو گزارش بدید.
این قالب یکی از قالب های زیبای طراحی شده توسط woothemes است که برای افزونه فروشگاه وردپرس طراحی شده، این قالب کاملا سئو شده است و از امکانات بالایی برخوردار است.
دانلود قالب فروشگاهی Argentum برای وردپرس
این قالب برای افزونه فروشگاه وردپرس طراحی شده و کاملا با آن سازگار است، برای استفاده از قالب پیشنهاد میکنیم افزونه را از اینجا تهیه و نصب کنید.
قسمت منوی بالای سایت بصورت اتوماتیک از دسته بندی شما کامل می شود. برای اینکه ترتیب دسته بندی را خودتان تعیین کنید ما افزونه زیر را معرفی می کنیم: my-category-order
زمینه های دلخواه:
rahnama : راهنمای فایل دانلود را با این کلمه وارد کنید. satr1 : یک خط از مشخصات فایل با این کلمه بصورت اختیاری وارد کنید. (در صورتی که این زمینه دلخواه وارد نشود باکس پسورد, مشخصات و راهنما نمایش داده نمیشود.) hajm : حجم فایل را با این کلمه وارد کنید. link : لینک های دانلود رو با این کلمه و بصورت اچ تی ام ال وارد کنید. در این قسمت برای اینکه بتوانیم تعداد نامحدود فایل وارد کنیم دسترسی ها را بصورت اچ تی ام ال قرار داده ایم. short: توضیح کوتاه در مورد مطلب ارسالی با این کلمه وارد کنید.
دانلود قالب پی سی لایت [p30light] فارسی برای وردپرس
قالب با اجازه صاحب اثر درون سایت قرار گرفته است
برخی از ویژگی های قالب:
- Html5 Valid : استاندارد سازی کدهای ساختاری برای سئوی بالاتر - Css3 Valid : استاندارد سازی کد های استایل ها برای سئوی بهتر - استفاده از رنگ سال ۲۰۱۴ برای قالب - سازگار شده با تمامی نسخه های مرورگرها - و …
Easy Digital Downloads یک افزونه رایگان می باشد که به شما اجازه راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی با وردپرس و یک سیستم دانلود به ازای پرداخت را می دهد، اکنون درگاه پرداخت پارس پال را برای این افزونه آماده کرده ایم.
Webid یک اسکریپت متن باز و رایگان می باشد که با استفاده از آن میتوانید یک سایت مزایده و حراجی اینترنتی راه اندازی کنید. این سیستم دارای امکانات فراوانی از جمله پشتیبانی از UTF-8 , قابلیت دسته بندی حراجی ها, سیستم عضویت کاربران می باشد. به امکانات کلی این سیستم اشاره میکنیم.
Hiverr نام اسکریپتی می باشد که شما قادر هستید توانایی های خود را در آن به فروش برسانید! برای مثال اگر شما قادر هستید که سیستم وردپرس را بر روی هاست نصب کنید می توانید در این سایت اعلام کنید و افرادی که به دنبال یک نصب کننده وردپرس می باشند در سایت سفارش می دهند و شما پس از انجام کار حق الزحمه خود را دریافت می کنید! این اسکریپت قابلیت هایی مانند عضویت در سایت , جستجو در بین توانایی ها, سیستم برچسب گذاری, سیستم سئوی قوی, قابلیت افزودن تصویر و ویدئو را دارا می باشد.
jp-business سازگار با جوملا ۲٫۵ طراحی بدون جدول ۱۰۰% css استفاده از css3 . سازگار با اکثر مرورگر ها (IE7+) طراحی شده در ۳ رنگ پشتیبانی از هر دو فرمت rtl و ltr
با ۱۸ موقعیت ماژول
تاریخ انتشار: ۲۶/۱/۱۳۹۱
سازگاری با: جوملا ۲٫۵
هزینه : رایگان
افزونه ها استفاده شده:
News Show Pro GK4 Image Show GK4 BT Login AcyMailing RokTab
محتویات فایل zip ارائه شده برای دانلود :
قالب JP-BUSINESS قالب به صورت Quickstart تمامی ماژول های استفاده شده
این اسکریپت نسخه رایگان اسکریپت پشتیبانی آنلاین برای وبسایت هاست که به زبان فارسی و توسط آقای پاکدل طراحی و برای ما ارسال شده است، برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب رجوع کنید.
امکانات این نسخه:
امکان پشتیبانی کامل کاربر و گفت و گو
ارسال پیام با زدن دکمه ی اینتر
امکان پشتیبانی بدون نیاز به ثبت نام کاربر
ورود کاربر تنها در صورت آنلاین بودن پشتیبانی
نمایش اتاق های خالی و اتاق های مشغول و اپدیت آنها در هر ۵ ثانیه
اعلام هشدار در صفحه ی مدیریت هنگامی که کاربر وارد اتاقی شود و اطلاع به مدیر پشتیبانی برای ورود به اتاق
امکان تغییر یوزر نیم و پسورد مدیریت
مجزا بودن کل اسکریپت و قرار گیری کامل بر روی سایت شما
آموزش نصب اسکریپت در یک فایل pdf و درون بسته قرار دارد.
چندی پیش اسکریپت مدیریت freelance manager را با امکانات فراوان به شما معرفی کردیم، هم اکنون میتوانید درگاه پرداخت بانک ملت را به صورت رایگان برای این اسکریپت دریافت کنید.
بعد از دانلود آن را طبق ترتیب پوشه های موجود در هاست خود آپلود کنید به صورتی که فایل mellatsetup.php در روت اصلی اسکریپت قرار گیرد. بعد از آپلود آدرس http://yoursite.com/mellatsetup.php را باز کنید ( به جای yoursite ادرس سایت خود را وارد کنید.) در این قسمت اطلاعات به پرداخت بانک ملت خود را وارد کرده و روی گزینه نصب کلیک کنید. اگر نصب موفقیت آمیز نباشد خطای مربوط را دریافت میکنید. اگر نصب موفقیت امیز بود فایل mellatsetup.php را حذف کنید. اگر ماژول مشکلی داشت در همین قسمت اعلام کنید تا آن را برطرف کنیم
بعد از دانلود آن را طبق ترتیب پوشه های موجود در هاست خود آپلود کنید به صورتی که فایل mellatsetup.php در روت اصلی اسکریپت قرار گیرد. بعد از آپلود آدرس http://yoursite.com/mellatsetup.php را باز کنید ( به جای yoursite ادرس سایت خود را وارد کنید.) در این قسمت اطلاعات به پرداخت بانک ملت خود را وارد کرده و روی گزینه نصب کلیک کنید. اگر نصب موفقیت آمیز نباشد خطای مربوط را دریافت میکنید. اگر نصب موفقیت امیز بود فایل mellatsetup.php را حذف کنید. اگر ماژول مشکلی داشت در همین قسمت اعلام کنید تا آن را برطرف کنیم
اپن کارت (OpenCart) یک سیستم فروشگاه آنلاین رایگان منبع باز است که با مجوز GNU GPL منتشر میشود. اپن کارت با PHP نوشته شده است و از پایگاه دادهی MySQL استفاده میکند. امکان نصب اپن کارت روی بیشتر بستههای هاستینگ وجود دارد. امکانات متعدد اپن کارت شامل انواع قالبها، تمها، افزونهها و ماژولها به صاحبان سایتهای تجارت آنلاین امکان شخصیسازی کامل فضای فروشگاه و فراهم آوردن بهترین تجربهی خرید برای مشتریان و کاربران سایت را میدهد.
سادگی واسط کاربری اپن کارت و سادگی نصب آن باعث شده که برای استفاده از آن مهارت فنی چندانی لازم نباشد و صاحبان سایتها میتوانند به سرعت فروشگاه خود را آماده کنند. با این حال در صورت نیاز به پشتیبانی فنی سایت پشتیبانی، ویکی، و انجمن بسیار قوی اپن کارت برای کمک در اختیار شما است.
برخی ویژگیهای اپن کارت
ظاهر بسیار جذاب و قابل شخصیسازی
مستندات فراوان برای آموزش کار با نرمافزار
امکان ایجاد دستههای نامحدود محصولات
امکان افزودن هر تعداد محصول
امکان نوشتن اطلاعات، توضیحات، ریویو، امتیاز دادن به محصولات
افزودن عکس و معرفی محصولات مرتبط
انتخاب زبان از جمله فارسی، واحد پول، نرخ مالیات
انواع تمپلیتها، تمها، ماژولها و امکان افزودن امکانات دلخواه با افزونههای متعدد
پرینت صورتحسابها
بهینهسازی موتور جستجو (سئو) و رتبهگیری عالی در نتایج جستجو
نصب رایگان اپن کارت فارسی به همراه بستههای هاست وب ثمین
وب ثمین برای خریداران بسته های هاست در صورت درخواست اپن کارت فارسی را به رایگان نصب میکند. بدیهی است مسؤولیت تولید محتوا، پشتیبانگیری و نگهداری از محتوای وبسایت به عهدهی مشتری است. به کاربران توصیه میشود به طور مرتب از وبسایتشان بکاپ بگیرند. ایجاد بکاپ به ویژه پیش از ایجاد تغییرات در قالب سایت یا بهروزرسانی نرم افزارها ضروری است. بازیابی بکاپهای ذخیره شده توسط وب ثمین یا نصب مجدد اپن کارت در صورت بروز مشکل از جانب کاربران مشمول هزینه خواهد بود.
در این مقاله قصد داریم نحوه راه اندازی وب سایت را شرح دهیم. گام اول:ثبت دامنه: دامنه در حقیقت نام وب سایت شما می باشد که از دو قسمت نام و پسوند تشکیل شده است. پسوندهای بین الملی رایج عبارتند از Com , Net, Org و … که دارای مصارف عمومی می باشند و پسوند های ملی شامل: ir,co.ir,net.ir و … همانطور که برای تهیه یک محل سکونت یا تجارت اولین سوال آدرس منطقه مورد نظر است، برای وب سایت نیز اولین سوال آدرس اینترنتی شما یا همان نام دامنه می باشد. بطور مثال آدرس اینترنتی شرکت وب ثمین، Websamin.com می باشد که عبارت Websamin نام و عبارت com پسوند دامنه می باشد. گام دوم:خرید هاست: پس از انتخاب و ثبت دامنه اکنون شما دارای یک آدرس اینترنتی شده اید. ولی با وجود ثبت دامنه وقتی آدرس سایتتان را وارد مرورگر می کنید این طور به نظرمی رسد که این آدرس ثبت نشده است. اشتباه نکنید.آدرس شما ثبت شده است و تنها چیزی که ندارد داشتن یک منبع برای نمایش اطلاعات آن است. این امر دقیقاً مانند ثبت شرکت است که علاوه بر ثبت شرکت در دفاتر اسناد رسمی باید یک مکان را برای شرکت خود انتخاب کنید. در اینترنت به چنین مکانی به عنوان منبع برای سایت را هاست می نامند. هاست مکانی برای میزبانی سایت شما می باشد که می توانید اطلاعاتتان را در آن برای عموم به نمایش بگذارید. نکته: انتخاب سرویس میزبانی وب یا همان هاست بستگی به زبان برنامه نویسی سایت شما دارد. در نتیجه قبل از تهیه هاست، قالبیت های سرویس میزبانی را مطالعه کرده و اطمینان حاصل نمایید که زبان برنامه نویسی سایت شما را پشتیبانی می کند. البته شایان ذکر است سرویس هاست شرکت ثمین تمامی زبان های برنامه های برنامه نویسی را پشتیبانی می کند. گام سوم:طراحی سایت اختصاصی یا استفاده از سیستم های مدیریت محتوی رایگان (CMS): برای نمایش اطلاعات خود در اینترنت علاوه بر خرید دامنه و هاست باید سایت نیز طراحی نمایید. سایت شما می تواند از یک صفحه ساده HTML تا یک سایت داینامیک و حرفه ای فروشگاه و یا یک گالری حرفه ای تشکیل شده باشد. برای طراحی سایت می تواند از یک سیستم مدیریت محتوی رایگان مانند وردپرس، جوملا، دات نت نیوک و… استفاده کنید. هر کدام از این سیستم های مدیریت رایگان دارای امکانات، افزونه ها و قالب های گرافیکی متنوع می باشند. بطور مثال اگر قصد دارید یک وبلاگ شخصی داشته باشید و از سیستم های وبلاگدهی رایگان مانند بلاگفا، میهن بلاگ و … استفاده نکنید سیستم مدیریت محتوی وردپرس پیشنهاد می شود و اگر قصد دارید یک سایت تجاری داشته باشید جوملا یا دات نت نیوک توصیه می گردد. سیستم های مدیریت محتوی دارای تعداد زیادی افزونه رایگان می باشند که بیشتر نیازهای یک وب سایت را برآورده می کنید. اما اگر ویژگی خاصی مد نظر شما بود و افزونه آن را نتوانستید در اینترنت پیدا کنید ۲ راه وجود دارد: ۱- از آنجاکه سیستمهای مدیریت محتوی کد باز می باشند شما اگر علم برنامه نویسی داشته باشید می توانید ویژگی مورد را بصورت یک افزونه نوشته و بر روی سیستم مدیریت محتوی خود نصب کنید. ۲- تمامی ویژگی های مد نظر خود را برروی کاغذ آورده و سپس با یک شرکت طراحی وب سایت قرارداد منعقد نمایید تا سایت را با توجه به خواسته شما طراحی کند. نتیجه گیری: با توجه به موارد ذکر شده در بالا به این جمع بندی می رسیم که برای داشتن یک وب سایت باید ۳ کار را انجام دهید:۱- خرید دامنه ۲-خرید هاست۳- نصب سیستم مدیریت محتوی رایگان یا طراحی اختصاصی سایت
شرکتهای هاستینگ وب به کاربران اینترنت امکان میدهند وبسایتهایشان را روی فضای وب در دسترس بازدیدکنندگان قرار دهند. تعداد زیادی از این شرکتها وجود دارند که فضای هاست و اتصال اینترنتی وبسایت را برای مشتریانشان فراهم میکنند. علاوه بر انواع مختلف هاستینگ شامل هاست اشتراکی، هاست اختصاصی، هاست مجازی، هاست مدیریت شده و هاست ابری شرکتها و وبسایتهایی نیز وجود دارند که سرویسهای هاست مجانی یا رایگان در اختیار کاربران وب میگذارند.
مزایای هاستهای رایگان
در این سرویسها که معروفترین آنها سرویسهای وبلاگنویسیاند کاربر میتواند محتوای وبسایتش را بدون پرداخت هیچ هزینهای در فضای سرور شرکت هاستینگ آپلود کند. این نوع سرویس مناسب افرادی است که تازه فعالیتشان در فضای اینترنت شروع کردهاند و میخواهند با فرآیند ایجاد وبسایت بیشتر آشنا شوند. همچنین افرادی که میخواهند وبلاگنویسی را شروع کنند در بسیاری موارد عجله یا تمایل چندانی برای پرداخت هزینه برای فضای هاست ندارند. برای این افراد نیز استفاده از هاستهای رایگان تنها راه حل است.
در سرویسهای هاست پولی درآمد شرکت هاستینگ از مبلغی است که مشتریان فضای هاست به طور دورهای –سالانه یا ماهانه- میپردازند. اما شرکتهای هاست مجانی برای کسب درآمد و ادامهی سرویسدهی عمدتاً به تبلیغات متکیاند. این تبلیغات به صورت متن یا بنر در وبسایتهای مشتریان قرار داده میشود.
مزیت اصلی سرویسهای هاستینگ وب مجانی همان پول نخواستن است. بنابراین برای افرادی که تازه کارشان را در اینترنت آغاز کردهاند یا تنها به دنبال طرح مسایل مورد علاقهی خود در وب هستند و منفعت اقتصاد خاصی را از این کار خود دنبال نمیکنند یک انتخاب مناسب هستند. برای افرادی که تنها میخواهند محتوایی محدود را در یک فضای وب کوچک نمایش دهند و با تبلیغات ناخواسته یا نداشتن نام مستقل برای وبسایتشان مشکلی ندارند نیز این نوع فضاهای هاست پیشنهاد خوبی است. بهویژه که مزیت دیگر این فضاهای رایگان این است بیشتر وبسایتهای ارایه دهندهی هاست مجانی ابزارها و محیط یکپارچه با کاربری آسان و امکاناتی نسبتاً منطقی برای آپلود صفحههای وب در حسابهای رایگان در اختیار کاربرانشان میگذارند. این کار به این دلیل انجام میشود که فضاهای هاست رایگان بیشتر مورد توجه و استفادهی کاربران تازهکار و نابلد است که راحتی کار با این ابزارها برایشان جذاب است و همچنین کاربر پس از عادت کردن به یک محیط مدیریت محتوا کمتر میل به تغییر دارد و به این شکل شرکتها میتوانند کاربران خود را حفظ کنند و بر ارزش مجموعهی وبسایتهایشان و میزان بازدیدکنندگانشان بیفزایند که در بالا بردن درآمد این وبسایتها از راه آگهیها بسیار مؤثر است.
معایب سرویسهای هاست رایگان
با مطالب گفته شده احتمالاً تا حدودی میتوانید معایب این گونه سرویسها را نیز حدس بزنید. نخستین نکته این است که کاربر در اغلب موارد مجبور است نمایش تبلیغاتی را که خود انتخاب نکرده در سایتش بپذیرد. ممکن است کاربر از لحاظ محتوایی با این تبلیغات مشکل داشته باشد یا به جهت زیباییشناختی تمایلی به نشان دادن این تبلیغات نداشته باشد. این مطلب بهویژه در مورد کاربرانی که برای آغاز کسب و کار آنلاین یا معرفی خدمات حرفهای خود در فضای وب رو به این هاستهای رایگان میآورند نامطلوب است. زیرا ممکن است بازدیدکنندگانشان را دربارهی هویت آنها، وابستگیهایشان، و نوع خدماتی که ارایه میدهند سردرگم کند.
علاوه بر این کاربر سرویس هاست رایگان نمیتواند ادعایی در مورد درآمد این تبلیغات داشته باشد. سود تبلیغ منبع اصلی درآمد شرکت هاستینگ رایگان است و این شرکت تمایلی به تقسیم این درآمد با کاربران رایگان خود –هر چقدر هم وبسایتهای این کاربران باعث جذب بازدیدکننده شود- ندارد. در هاستهای پولی کاربر در اختیار تمام جنبههای فضای هاست و وبسایت خود را دارد و در صورت تمایل به نمایش تبلیغات در سایتش خود تصمیم میگیرد به چه میزان و چه نوع تبلیغاتی در سایتش انجام دهد و درآمدش نیز به جیب خود او میرود و شرکت هاستینگ حقی در این درآمد ندارد.
همچنین در اغلب سرویسهای هاست مجانی نام دامنهی وبسایت کاربر یا یک دایرکتوری از نام وبسایت شرکت هاست مجانی یا یک زیر دامنه (سابدومین) از آن است مثلاً به صورت yourname.hostingname.com یا www.hostingname.com/yourname و کاربر نام دامنهی اختصاصی خود را ندارد. در مورد هاستهای پولی کاربر یک نام دامنهی منحصر به فرد و مختص خود ثبت میکند و نامی از شرکت هاستینگ در نام وبسایت او نیست.
فضای هاست فراهم شده در سرویسهای هاستینگ رایگان اغلب محدودیت زیادی دارد و ممکن است اجازهی آپلود بیشتر فایلها مانند عکس، صوت، ویدیو، مستندات،… در این فضاها داده نشود. در مورد هاستهای پولی کاربر فضای وب را متناسب با نیازهای خود تهیه میکند و در اغلب موارد در صورت نیاز میتواند بهسادگی فضای خود را با پرداخت هزینهی لازم ارتقا دهد. به علاوه یک هاست پولی معمولاً امکاناتی مانند ایمیل، ایجاد دیتابیس متناسب با نیاز، حق انتخاب و نصب سیستمهای مدیریت محتوا متناسب با ضروریات سایت و سلیقهی کاربر، امکان ایجاد حسابهای FTP، دسترس به کنترل پنل با امکانات کامل برای اعمال مدیریت بر تمام جنبههای سایت را در اختیار مشتریان خود میگذارند و البته کاربر از پشتیبانی کامل شرکت هاستینگ و اطمینان از جبران خسارت در صورت بروز هر گونه مشکل برخوردار است.
جمعبندی معایب سرویسها هاست رایگان
به صورت خلاصه هاستهای رایگان یا مجانی محدودیتهای متعددی دارند:
۱-قرار دادن تبلیغات از طرف شرکت هاستینگ در وبسایت مشتریان. برای وبسایت غیرتجاری این تبلیغات ممکن است بازدیدکننده را آزار دهد و برای وبسایت تجاری وجود چنین تبلیغاتی غیرحرفهای است.
۲-در هاستهای رایگان پشتیبانی از مشتری اغلب یا محدود است یا به کل وجود ندارد. معمولاً تنها منبع اطلاعات کاربر بخش سؤالات متداول و راهنمای وبسایت است. به هر حال وقتی پولی پرداخت نمیشود نمیتوان انتظار پشتیبانی تخصصی داشت.
۳-امکان خرابی سرور، محدودیت پهنای باند، عدم امکان گسترش وبسایت، و اشتراک منابع یک سرور مجانی با هزاران وبسایت دیگر از عوارض یک سرویس هاست مجانی است. اگر سایتی به شکل مناسب در دسترس نباشد بازدیدکنندگان زیادی از آن رویگردان میشوند.
۴-فضای هاست رایگان محدود است و امکان ارتقا نیز ندارد. کاربر امکان آپلود بیشتر انواع فایلها را مانند تصویر، صوت، ویدیو، مستندات در این فضاها ندارد. بنابراین کاربر مجبور است برای قرار دادن این گونه فایلها در وبسایتش یک هاست ذخیرهی فایل رایگان یا پولی نیز تهیه کند.
۵-اغلب نام وبسایت شما یک ساب دایرکتوری یا ساب دومین از نام وبسایت هاست رایگان است. اغلب کاربران دوست دارند نام وبسایتشان فقط به خودشان تعلق داشته باشد. برای وبسایتهای تجاری این مطلب اهمیت فوقالعاده دارد.
۶-در هاستهای رایگان در بسیاری موارد کاربر به قالب تولید محتوای فراهم شده توسط شرکت هاستینگ محدود است و امکان ایجاد تغییراتی زیادی در آن ندارد. با علاوه کنترل پنل کامل هاست و امکاناتی نظیر ایمیل روی دامنهی شخصی و در فضای هاست شخصی در اختیار کاربر نیست.
۷-بسیاری از هاستهای رایگان از لحاظ شکل وبسایت نهایی محدودیتهایی برای کاربرانشان ایجاد میکنند و عموماً وبسایت و وبلاگهای تولید شده روی این سایتها تا حد زیادی فرمت و قالب مشابهی دارند.
برای بسیاری فکر جا به جا کردن وبسایت از یک هاست به هاست دیگر ترسناک است. اما در واقعیت اگر بدانید که دقیقاً باید به چه ترتیبی هاستتان را عوض کنید کار چندان سختی در پیش ندارید. تغییر هاست را میتوانید حتا بدون داون شدن و از کار افتادن سایت انجام دهید. در این مطلب یاد میگیریم چگونه به ترتیبی که سایت در جریان روند جابهجایی از کار نیفتد یا داون نشود یا از دسترس خارج نشود هاستش را عوض کنیم.
نکته: برای اینکه سایتتان داون نشود حتماً در نظر داشته باشید که تا پیش از کامل شدن مراحل انتقال سایت به هاست تازه حساب هاستینگ قدیمیتان را از بین نبرید. اگر از هاست فعلیتان ناراضی هستید دلیلی ندارد که نتوانید چند ساعت دیگر هم حضور سایتتان روی همان هاست را تحمل کنید. عجله نکنید؛ نخست مطمئن شوید که سایتتان روی هاست جدید بدون مشکل کار میکند. بعد حسابتان پیش شرکت هاست قبلیتان را غیرفعال/کنسل کنید و دامنهتان را روی هاست جدید تنظیم کنید.
۱-یک هاست جدید پیدا کنید و سفارش هاست بدهید:
اول باید شرکت هاستینگ جدیدی پیدا کنید که به نظرتان خدمات و کیفیت هاستش بهتر است. بهتر است تحقیق کافی کنید تا مجبور نشوید باز هم به دلیل راضی نبودن سایتتان را به شرکت سومی انتقال دهید. وقتی تصمیمتان را گرفتید یک بسته/پلن هاست مطابق مشخصات مورد نظرتان سفارش دهید و مطمئن شوید هاست جدیدتان فعال است و میتوانید به کنترل پنل آن وارد شوید.
در این مرحله شما هنوز دامنهتان را روی هاست قبلی نگه داشتهاید؛ بنابراین برای دسترس به پنل هاست جدید باید با مشخصات کاربرییی که دریافت کردهاید به IP پنل هاستینگ شرکت یا آدرسی که شرکت هاستینگ برای دسترس به پنل در اختیارتان میگذارد وصل شوید.
۲-از همهی فایلهای سایتتان که روی هاست قدیمی دارید بکاپ بگیرید:
این کار ساده است اما ممکن است بسته به اندازهی سایتتان وقتگیر باشد. به هر حال این کار اساسی است. احتمالاً اگر شما وبماستر زرنگی باشید قبلاً به طور مرتب از کل وبسایتتان بکاپ تهیه کردهاید. بکاپ شما باید حاوی آخرین فایلهای سایتتان باشد. همهی فایلهایتان را مثلاً از طریق FTP دانلود کنید. فراموش نکنید که از دیتابیسهایتان هم بکاپ بگیرید. فایلهایتان را از روی هاست قبلی پاک نکنید؛ بگذارید تا آخر کار سایتتان روی هاست قدیمی بماند.
۳-فایلهایتان را در هاست جدیدتان آپلود کنید:
با استفاده از پنل یا FTP هاست جدید فایلهایتان را آپلود کنید. برای دسترس به FTP باید از IP و مشخصات کاربری FTP که شرکت هاستینگ جدید در اختیارتان گذاشته یا از زیردامنهی موقت (Instant Alias) که این شرکت برایتان میسازد استفاده کنید. معمولاً این دامنهی موقت به صورت yourdomain.com.hostingdomain.com است. برای دسترس به FTP اول این اسم یک .ftp اضافه کنید.
۴-حسابهای ایمیلتان را دوباره بسازید:
اول از طریق نرمافزارهای ایمیلخوان مانند Outlook از کل ایمیلهایتان بکاپ بگیرید چون بعد از تعویض هاست دیگر این ایمیلها در صندوق پستیتان نخواهند بود. سپس برای اینکه بعد از انتقال کامل سایت روی هاست جدید هیچ کدام از ایمیلهایی را که برایتان فرستاده میشود از دست ندهید همهی حسابهای ایمیلی را که روی هاست قبلی داشتید در حساب هاستینگ تازهتان ایجاد کنید. مثلاً اگر یک ایمیل info در هاست قبلی داشتید یک ایمیل info هم اینجا بسازید.
۵- مطمئن شوید که سایتتان روی هاست تازه بدون هیچ مشکلی کار میکند:
حتماً دوست ندارید پس از انتقال سایت تازه به دنبال رفع مشکلاتی باشید که در سیستم جدید ممکن است با آنها روبهرو شوید. اول مطمئن شوید که همهی قابلیتهای سایتتان روی هاست جدید هم کار میکنند. برای این کار میتوانید همان طور که در گام سوم توضیح دادیم از instant alias استفاده کنید یا روی یک دامنهی دیگر که متعلق به خودتان است یا با پنل آن دسترس دارید یک سابدومین موقت ایجاد کنید و مشخصات رکوردهای DNS آن را روی هاست جدیدتان قرار دهید و سایتتان را موقتاً روی آن ساب دومین قرار دهید. به هر ترتیب سایتتان را بالا بیاورید و خیالتان را راحت کنید که ایرادی پیدا نکرده است.
۶- نیم سرورهای (DNS) دامنهتان را تغییر دهید:
حالا که خیالتان از همه جهت راحت شده میتوانید DNSتان را به هاست جدید تغییر دهید. تنظیمات DNS مورد نیاز را شرکت هاستینگ جدید در اختیارتان میگذارد و معمولاً به صورت ns1.hostingdomain.com و ns2.hostingdomain.com هستند.
تغییر آدرسهای DNS را باید از طریق شرکت ثبت دامنهتان انجام دهید. معمولاً شرکتهای ثبت دامنه به شما یک پنل کاربری میدهند که از آن طریق میتوانید نیم سرورهای مربوط به هاستتان را روی دامنه تنظیم کنید. اگر دامنهتان را از طریق شرکت هاستینگ قدیمیتان ثبت کردهاید هم از طریق پنل کاربری یا پنل دامنهای که آن شرکت در اختیارتان گذاشته میتوانید این کار را انجام دهید. این کار به معنی انتقال دامنه نیست و در بیشتر موارد برای تمدید یا انتقال دامنهتان باز هم با شرکتی که ثبت دامنه را برایتان انجام داده سر و کار خواهید داشت.
در هاست جدیدتان هم مطمئن شوید سایتتان را روی دامنهی خودتان قرار دادهاید.
۷-منتظر انتشار تغییرات DNS بمانید:
بعد از تغییر نیم سرورها ۲۴ یا حداکثر ۴۸ ساعت (و اغلب کمتر از این مدت) طول میکشد تا این تغییرات در اینترنت منتشر گردد. در این زمان انتظار سایت شما همچنان روی هاست قدیمی بالا میآید و به تدریج با انتشار نیم سرور جدید دامنهتان سایت از روی هاست جدید خوانده خواهد شد. وقتی انتشار تغییرات DNS کامل شد همهی درخواستها برای دامنهی شما از روی هاست جدید پاسخ داده خواهند شد و دیگر نیازی به هاست قبلیتان ندارید.
۸-حساب هاست قدیمیتان را ببندید یا تا پایان دورهاش نگه دارید:
حالا که دیگر به هاست قدیمی هیچ نیازی ندارید (بعد از حدود ۴۸ ساعت) و بعد از اینکه مطمئن شدید وبسایتتان از روی هاست جدید بالا میآید (مثلاً از طریق پینگ گرفتن و مشاهدهی IPی سایتتان) میتوانید اشتراک هاستتان را در شرکت هاستینگ قدیمی کنسل کنید. اگر هم پرداختتان سالانه بوده و هنوز از دورهی اشتراک هاستتان مدت قابل توجهی مانده و با بستن حساب بر اساس قراردادتان نمیتوانید ادعای برگشت پول یا حتا بخشی از آن کنید میتوانید محض محکمکاری آن حساب را هم نگه دارید تا دورهاش تمام شود، شاید به کارتان آمد! یک وقت دیدید با وجود همهی دقت و تحقیق در مرحلهی انتخاب با هاست جدیدتان هم به مشکلی برخوردید.
با این ترتیب موفق شدهاید هاستتان را عوض کنید و سایتتان را بدون هیچ داون شدن و از دسترس خارج شدنی روی هاست جدید بالا بیاورید.
پوسته یا قالب یا تم (theme) در وردپرس ظاهر سایت شما را تعیین میکند. در مطلب «نصب قالب وردپرس» روش افزودن پوستههای جدید به وردپرس توضیح داده شد. پوستههای وردپرس را میتوانید در سایتهای متعددی به صورت رایگان یا با پرداخت پول به صورت فارسی، ترجمه شده یا انگلیسی تهیه کنید. پیشنمایش و لیست کلیهی پوستههای نصب شده روی وردپرستان را میتوانید از نوار کناری دست راست برگهی «نمایش» با کلیک بر روی لینک «پوستهها» ببینید.
«فهرست» در وردپرس برای تسهیل دسترس بازدیدکنندههای سایت به بخشهای سایت یا در معرض دید گذاشتن برگهها، دستهها یا مطالبی است که از نظر شما باید بهراحتی در معرض دید باشند. هر پوستهی وردپرس به شما اجازهی ایجاد یک فهرست را میدهد. ممکن است برخی پوستهها امکان افزودن چند فهرست و تعیین مکان نمایش آنها را به شما بدهند. اما اگر پوستهای که شما انتخاب کردهاید تنها از یک فهرست پشتیبانی میکند محل نمایش آن معمولاً همان منوی بالای سایت است.
پوستههای پیشفرض وردپرس به همراه خود یک فهرست پیشساخته دارند که در آن لینک صفحه ی اول سایت، برگهی نمونه و برگههای دیگری که شما بسازید نمایش داده میشود:
پستها یا نوشتهها در وردپرس اگر از تعداد خاصی بیشتر شوند ممکن است در صفحهی اصلی دیده نشوند. این وضعیت برای وبلاگها مشکل زیادی ایجاد نمیکند و بازدیدکنندگان وبلاگ میتوانند با مراجعه به بایگانی سایت پستهای قدیمیتر را ببینند. اما برای بسیاری از سایتها بهویژه سایتهای تجاری مهم است که برخی مطالب همواره در صفحهی اصلی سایت دیده شوند. صفحههایی مانند دربارهی ما، خدمات اصلی، معرفی سایت، تماس با ما، تعرفهها و از این قبیل.
در وردپرس نوع دیگری از نوشته است که به یک صفحهی ثابت تبدیل میشود با این هدف که از منوی بالای سایت همواره در دسترس باشد. به اینها صفحه (page) یا در نسخههای ترجمه شدهی فارسی «برگه» گفته میشود.
وردپرس به شما امکان میدهد از طریق یک ویرایشگر متن به نام TinyMCE که برخی از امکانات ضروری برای نوشتن مطلب را به صورت پیشفرض دارد مطالب سایت خود را آماده کنید. کافی است وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از منوی دست راست پنل ماوس را روی لینک «نوشتهها» بگیرید و از منوی باز شده «افزودن نوشته» را انتخاب کنید.
در مقاله قبلی نحوه نصب افزونه ها در وردپرس را توضیح دادیم. در این مقاله قصد داریم نحوه نصب قالب گرافیکی یا همان Skin را آموزش دهیم. برای نصب پوسته می توان از دو روش استفاده کنیم که ما روش بهتر زیر را توصیه می کنیم. نصب قالب بر اساس “بارگذاری پوسته”: ابتدا پوسته گرافیکی مورد نظر خود را دانلود کنید. ( وردپرس دارای پوسته های فارسی با موضوع های متنوع می باشد که شما با جستجو در گوگل می توانید آن ها پیدا کنید. ما نیز قصد داریم در آینده مجموعه ای از قالب های وردپرس را جهت راحتی شما بر روی سایت خود قرار دهیم) سپس وارد کنترل پنل وردپرس خود شوید و از منوی “نمایش” گزینه “پوسته ها” را انتخاب نمایید. پس از کلیک بر روی گزینه “پوسته ها” صفحه ای را می بینید که در آن تمامی پوسته های پیش فرض قابل رویت است. از بالای صفحه تب “نصب پوسته ها” را انتخاب کنید. در صفحه “نصب پوسته ها” دو حالت برای نصب پوسته وجود دارد. روش اول: نصب پوسته بر اساس جستجو: در این بخش یافتن پوسته بر اساس خصوصیات معین که توسط شما انتخاب شده است انجام می پذیرد. این بخش برای شما که قصد دارید پوسته های فارسی و راست چین شده داشته باشید مفید نمی باشد و ما روش دوم را توصیه می کنیم. روش دوم: نصب پوسته بر اساس بارگذاری پوسته از روی سیستم شما: در این بخش با کلیک بر روی دکمه Browse File، پوسته مورد نظر را از روی کامپیوتر شخصی خود انتخاب می کنید و سپس بر روی دکمه “نصب” کلیک نمایید. حال پس از نصب موفقیت آمیز پوسته، پیغام “این پوسته با موفقیت نصب گردید” ظاهر می شود و شما با کلیک بر روی گزینه “فعال کردن پوسته” پوسته نصبی را به عنوان پوسته پیش فرض خود قرار می دهید.
اگرچه اتحادیهی اروپا یک کشور نیست اما دامنهی EU. به عنوان یک دامنهی سطح بالای کشوری (ccLTD) و مختص کشورهای عضو اتحادیهی اروپا طراحی شده است. هر فرد ساکن اتحادیهی اروپا یا هر شرکت یا سازمانی که در این اتحادیه تأسیس شده باشد میتواند دامنهی EU. ثبت کند. این دامنه به طور خاص برای شرکتهایی مفید است که در سطح کل اروپا فعالیت میکنند.
اما در بیشتر موارد شهروندان کشورهای بزرگ اروپایی و شرکتهای واقع در این کشورها که دامنههای کشوریشان به خوبی در فضای اینترنت جا افتاده به ویژه دامنههای UK. برای بریتانیا و DE. برای آلمان ترجیح میدهند دامنههای کشوری خودشان را ثبت کنند یا از دامنههای عمومی مانند COM. و ORG. استفاده کنند.
به همین دلیل بسیاری از ثبت کنندههای دامنههای EU. از دامنههایشان استفادهی کاملی نمیکنند، برخی از کاربردهای عمدهی ثبت دامنه های EU. در حال حاضر به قرار زیر است:
مؤسسات مرتبط با اتحادیهی اروپا و کمیسیون اروپا
استفادهی شرکتها از دامنههای EU به عنوان درگاهی برای اتصال کاربران به وبسایتهایی که مختص هر کشور طراحی کردهاند
استفادهی شرکتها از دامنههای EU برای حفظ نام برندشان و ممانعت از ثبت آن توسط دیگران. در این موارد اغلب دامنهی EU به دامنهی اصلی هدایت میشود.
تعداد قابل توجهی از دامنههای EU فقط به عنوان صفحات پارک شده و برای ارایهی تبلیغات کلیکی با قیمت نسبتاً پایین استفاده میشوند.
همچنین تعداد قابل توجهی از دامنههای EU ثبت شده توسط گروهها و افرادی بوده که نام دامنههایی را که به نظرشان جذاب و مشتریدار میرسد ثبت میکنند. تعداد این گونه دامنههای ثبت شده با پسوند EU به شکل غیرمعمولی بالا بوده است.
اما توجه صادقانه به این دامنهها تنها در میان مؤسسات و افرادی دیده میشود که مایلند به سایتهایشان وجههی تمام اروپایی دهند و به اروپای متحد و هویت اروپایی علاقه دارند.
مزایای ثبت دامنه های EU.
اتحادیهی اروپا اکثر کشورهای مطرح اروپایی را در میگیرد. اگر سایتتان باید در سطح اروپا فعال باشد استفاده از یک دامنهی EU به جای ثبت چندین دامنهی کشوری ایدهی مناسبی است و میتواند بخشی از طرح تجاری شما باشد.
درصد نفوذ اینترنت در اروپا بیشتر از هر جای دیگری است و عرضهی محصولات با هویت اروپایی میتواند برای فعالیت در بازاری که ۳۰ درصد کل تولید ناخالص جهانی را در اختیار دارد میتواند مفید باشد.
شرایط ثبت دامنه های EU.
هر فرد، سازمان، یا شرکتی که در محدودهی اتحادیهی اروپا واقع شده باشد یا دفتر یا مرکزی در این منطقه داشته باشد میتواند دامنهی EU ثبت کند.
در ثبت دامنههای EU نام شما تنها به عنوان مشخصات تماس ثبت کننده (registrant) قابل مشاهده است و رابط تماس مالی و فنی شرکت ثبت دامنه (registrar) اصلی خواهد بود. امکان تغییر این دو در مشخصات ثبتی دامنه وجود ندارد. بنابراین در هنگام whois گرفتن از دامنههای EU تنها نام فرد و مؤسسهی ثبت کننده دیده خواهد شد. در زمان ثبت دامنه باید یکی از دو گزینهی «شخصی» (individual) و «شرکت/مؤسسه» (Company/Organisation) انتخاب شود. در مورد دامنههای شرکتی در whois علاوه بر نام فرد ثبت کننده نام شرکت وی نیز نمایش داده خواهد شد.
مقررات دامنههای EU.
این دامنهها ضمانت برگشت وجه ندارند. در مورد بیشتر پسوندهای دامنه اگر تا ۴ روز پس از ثبت دامنه تصمیمتان عوض شد با اخذ مبلغی جریمه میتوانید باقیماندهی پولتان را پس بگیرید. برای دامنهی EU در صورت پشیمانی پولی به شما برگشت داده نخواهد شد.
یک دامنهی EU میتواند از ۲ تا ۶۳ کاراکتر داشته باشد.
امکان ثبت دامنههای دوحرفی که نشانهی کدهای کشوریاند وجود ندارد.
تعداد زیادی نام دامنه به دلایل مختلف بلوکه و رزرو شدهاند و امکان ثبت آنها وجود ندارد.
امکان انتقال دامنههای EU بلافاصله پس از ثبت وجود دارد.
دامنههای EU امکان تمدید پس از انقضا ندارند. اما تا ۴۰ روز پس از انقضای دامنه امکان ثبت مجدد آن تنها برای ثبت کنندهی قبلی وجود دارد و دامنه قفل میشود. برای این کار جریمهی قابل توجهی اخذ میشود.
امکان فعال کردن محرمانگی اطلاعات whois یا استفاده از ویژگی مقابله در برابر دزدی برای این دامنهها وجود ندارد.
دامنهی ASIA. یکی از دامنههای سطح بالاست که پشتیبانی آن بر عهدهی سازمان DotAsia است و هدف اصلی از ارایهی آن استفاده برای ثبت دامنه توسط شرکتها، سازمانها، و افرادی است که در منطقهی آسیا، اقیانوس آرام و استرالیا فعالیت میکنند یا ساکنند.
منطقهی آسیا به تنهایی و بدون احتساب اقیانوسیه بیش از ۶۰ درصد جمعیت دنیا را در خود جای داده و ساکنان این منطقه به بیش از ۹۰ زبان تکلم میکنند. با وجود این تنوع فرهنگی شدید اکثر ساکنان این منطقه به علت سابقهی تاریخی طولانی مدت نسبت به کلمهی آسیا که بازتاب دهندهی فرهنگ شرق کهن است احساس غرور و تعصب ویژهای دارند. دامنهی ASIA. دقیقاً به همین منظور طراحی شده و متعلق به هیچ کشور خاصی نیست و همهی آسیاییها از ترکیه تا ژاپن و جزایر اقیانوس آرام از جمله استرالیا و بعضاً اقیانوس هند و حتا قطب جنوب(!) میتوانند از نام دامنههای ASIA. استفاده کنند.
مزایای ثبت دامنه های ASIA.
برخی از کشورهایی که سریعترین رشدهای اقتصادی در جهان را دارند آسیایی هستند. ۶۰ درصد جمعیت جهان در این منطقه است و غولهای اقتصادییی مانند چین، ژاپن و هند نیز در منطقهی آسیا قرار دارند. با رشد فناوری در این منطقه اینترنت به شکل فزایندهای به بخش مهمی از اقتصاد این منطقه تبدیل شده است. اگر شرکتی میخواهد خودی به نظر برسد و در این منطقه پذیرفته شود لازم نیست خود را به یک منطقه یا کشور محدود کند و برای فعالیت در هر کدام از کشورهای آسیایی یک دامنهی کشوری ثبت کند. ثبت دامنه ASIA. نشان میدهد که آن شرکت مصمم است در منطقه فعالیت خود را گسترش دهد.
همچنین کلمهی ASIA بر خلاف بیشتر پسوندهای نام دامنه یک کلمهی بامعنی است و میتواند در رتبهبندی سایت در نتایج جستجوی منطقهای گوگل مؤثر باشد.
در نهایت اینکه اگر نمیتوانید نام دامنهی مورد علاقهتان را با پسوندی مثل COM. ثبت کنید دامنهی ASIA. به شما امکان ثبت دامنه ای میدهد که هم خود نام دامنه و هم پسوند آن به سادگی در خاطر مینشیند.
واجدان شرایط ثبت دامنه های ASIA.
هر کسی میتواند یک دامنهی ASIA. ثبت کند. اما بنا به مقررات یک دامنهی ASIA. باید یک تماس CED داشته باشد. CED اطلاعات تماس یک فرد، سازمان، شرکت یا واحد است که در یکی از کشورهای منطقهی آسیا و اقیانوسیه ثبت شده باشد، رسمیت داشته باشد، ساکن باشد، یا شهروند یکی از این کشورها باشد حتا اگر در جای دیگری سکونت داشته باشد. CED میتواند هر کدام از رابطهای مالی، فنی، ادمین یا خود ثبت کننده یا غیر از آنها باشد. نمایندهی CED و ثبت کننده هر دو در برابر دامنه مسؤولند.
گاهی شرکتهای ثبت دامنه در قبال دریافت مبلغی یا بدون آن خود نقش CED را برای ثبت دامنه برای افرادی که نمایندهای در آسیا ندارند یا بومی این منطقه نیستند ایفا میکنند. در این حالت CED معمولاً به جای رابط تماس فنی دامنه قرار میگیرد. در صورت انتخاب CEDیی که تا کنون برای هیچ دامنهای استفاده نشده باشد ممکن است از طرف رجیستری DotAsia مدارکی برای اثبات هویت CED دامنه (مثلاً گذرنامه یا کارت شناسایی) درخواست شود.
مقررات دامنههای ASIA.
این نام دامنهها میتوانند از ۳ تا ۶۳ کاراکتر باشند.
ثبت دامنه های ASIA. بینالمللی (با کاراکترهای غیرانگلیسی) ممکن است.
پس از انقضا دامنه تا ۴۰ روز قابل تمدید است. پس از این زمان دامنه به مدت ۳۰ برای ثبت مجدد توسط مالک قبلی قفل میگردد که در این دوره ثبت مجدد دامنه مشمول جریمه خواهد بود. ۵ روز پس از این مدت دامنه برای ثبت عمومی آزاد میگردد.
امکان فعالسازی ویژگی محرمانگی اطلاعات ثبت کنندهی دامنه وجود ندارد. در نتیجه در whois دامنههای ASIA. همواره نام و نشانی ثبت کننده دیده میشود.
آدرس انتقال وجه کارت به کارت بانک ها از طریق اینترنت
براي استفاده از خدمات انتقال آنلاين کارت به کارت وجه لطفا يکي از بانک هاي سرويس دهنده زير را انتخاب کنيد.
روی بانک صادر کننده کارت خود کلیک کنید و مبلغ خرید خود را به یکی از شماره کارتهای مربوط به وب سایت منتقل نمایید:
در بالا لیست بانک هایی رو که می تویند کارت به کارت وجه کنید، می بینید. البته بعضی بانک ها مانند بانک ملت شما می تونید عملیات کارت به کارت رو در اینترنت بانک خودتون، که شناسه شو قبلا از بانک گرفته اید، انجام بدید. پرواضح است که دارندگان کارت های این بانک ها بایستی دارای کارت با رمز دوم و عدد cvv2 بوده و بانک صادر کننده، کارت ایشان در شبکه شتاب را فعال کرده باشد. نکات تکمیلی: انتقال کارت به کارت :طبق دستوالعمل بانک مرکزی دارندگان کارت برای انتقال وجوه خود و به لحاظ مسائل امنیتی باید از دروازه پرداخت اینترنتی بانک عامل خود اقدام مبادرت به انتقال وجه با سایر کارتهای شتاب نمایند . به عبارت دیگر فقط دارندکان کارتهای بانکهای معرفی شده بالا می توانند از طریق سایت اینترنت بانک وجوه خود را منتقل نمایند . - در روال واریز وجه چنانچه عملیات انتقال وجه شما بصورت کامل انجام نگیرد یک شماره پیگیری دراختیار شما قرار می گیرد که دارنده کارت می تواند با ضمن مراجعه به گزارشهای بانک وضعیت گردش خود را بررسی نماید . - میزان انتقال وجه از طریق این سامانه در طول 24 ساعت حداکثر سی میلیون ریال است.
خبرنامه
خبرنامه سایت عضو شويد
براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود