یکشنبه 19 آذر 1402

وب فول رایگان

جدیدترین مطالب

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

برای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست ویندوز به مطلب «نصب وردپرس بوسیله کنترل پنل Websitepanel» مراجعه کنید.

گام نخست: ایجاد دیتابیس (پایگاه داده) و شناسه‌ی کاربری مربوط به آن

برای نصب وردپرس روی هاست به سی‌پنل خود لاگین کنید.

پیش از هر کار باید یک دیتابیس MySQL و یک شناسه‌ی کاربری (User) دیتابیس ایجاد کنید و اجازه‌ی دست‌رس به دیتابیس ساخته شده را به این کاربر بدهید. در بخش «Databases» در سی‌پنل بر روی گزینه‌ی «MySQL Database Wizard» کلیک کنید:

دست‌رس به منوی ایجاد دیتابیس در سی‌پنل

شکل ۱- دست‌رس به منوی ایجاد دیتابیس در سی‌پنل

برای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست ویندوز به مطلب «نصب وردپرس بوسیله کنترل پنل Websitepanel» مراجعه کنید.

گام نخست: ایجاد دیتابیس (پایگاه داده) و شناسه‌ی کاربری مربوط به آن

برای نصب وردپرس روی هاست به سی‌پنل خود لاگین کنید.

پیش از هر کار باید یک دیتابیس MySQL و یک شناسه‌ی کاربری (User) دیتابیس ایجاد کنید و اجازه‌ی دست‌رس به دیتابیس ساخته شده را به این کاربر بدهید. در بخش «Databases» در سی‌پنل بر روی گزینه‌ی «MySQL Database Wizard» کلیک کنید:

دست‌رس به منوی ایجاد دیتابیس در سی‌پنل

شکل ۱- دست‌رس به منوی ایجاد دیتابیس در سی‌پنل

۱- ایجاد دیتابیس: در صفحه‌ی باز شده نام دیتابیس‌تان را داخل کادر تایپ کنید. توجه کنید که اگر پیش از کادر وارد کردن نام پیشوندی ببینید مثلاً «_username» این عبارت هم جزو نام دیتابیس شما محسوب می‌شود. سپس بر روی دکمه‌ی «Next Step» کلیک کنید.

ایجاد دیتابیس

شکل ۲- ایجاد دیتابیس

2- ساخت شناسه‌ی کاربری MySQL: در صفحه‌ی بعدی باید یک شناسه‌ی کاربری MySQL برای دست‌رس به این دیتابیس بسازید. توجه کنید که نامی که تایپ می‌کنید محدودیت تعداد کاراکتر دارد و اگر پیش از کادر وارد کردن نام پیشوندی می‌بینید جزو نام کاربری MySQL به شمار خواهد آمد.

ساخت شناسه‌ی کاربری دیتابیس

شکل ۳- ساخت شناسه‌ی کاربری دیتابیس

در دو کادر پایین باید رمز عبوری برای این شناسه‌ی کاربری تعیین کنید. بنا بر سختی‌یی که میزبان شما برای پذیرش رمزها تعیین کرده است ممکن است لازم باشد در رمز عبور از ترکیب اعداد، حروف کوچک و بزرگ و دیگر کاراکترهای صفحه‌کلید استفاده کنید. در پایان دکمه‌ی «Create User» را بزنید.

۳- دادن مجوزهای دست‌رس دیتابیس به شناسه‌ی ساخته شده: در صفحه‌ی بعد کافی است تیک «ALL PRIVILEGES» را بزنید و همه‌ی دست‌رس‌ها را به شناسه‌ی کاربری بدهید. سپس دکمه‌ی Next Step را کلیک کنید.

دادن مجوز دست‌رس به دیتابیس به شناسه‌ی کاربری

شکل ۴- دادن مجوز دست‌رس به دیتابیس به شناسه‌ی کاربری

کار ساخت دیتابیس تمام شده است. در جریان نصب وردپرس به نام کاربری و نام دیتابیس و رمز عبوری که ایجاد کرده‌اید نیاز خواهید داشت. آن‌ها را یادداشت کنید.

گام دوم: بارگذاری (upload) فایل‌های وردپرس روی هاست

۱- دانلود وردپرس فارسی: نخست فایل فشرده‌ی (compressed یا زیپ شده) آخرین نسخه‌ی وردپرس به زبان فارسی را از وب‌سایت وردپرس فارسی دانلود کنید.

۲- آپلود فایل روی فضای هاست: فایل فشرده را از طریق یک نرم‌افزار FTP مانند FileZilla (راهنمای آپلود فایل با فایل‌زیلا) در پوشه‌ی public_html فضای هاست‌تان آپلود کنید. راه دیگر برای آپلود فایل فشرده استفاده از File Manager در cPanel است.  برای یادگیری آپلود فایل با File Manager به این راهنما مراجعه کنید. پیش از آپلود فایل‌ها اگر فایل‌هایی به طور پیش‌فرض در پوشه‌ی public_html قرار دارد آن‌ها را حذف کنید. (مثلاً ممکن است میزبان شما یک صفحه‌ی پیش‌فرض مانند index.html هم‌زمان با ایجاد فضای هاست در این پوشه قرار داده باشد.)

۳- خارج کردن فایل‌ها از حالت فشرده (extract کردن): برای این کار باید از File Manager استفاده کنید. اگر برای آپلود فایل‌ها از این ابزار استفاده کرده‌اید که از همان‌جا برای extract کردن فایل اقدام کنید. در صورت استفاده از FTP برای آپلود فایل‌ها هم باز به فایل منیجر بروید:

دست‌رس به فایل منیجر در سی پنل

شکل ۵- دست‌رس به فایل منیجر در سی پنل

فایل فشرده‌ی آپلود شده را در پوشه‌ی public_html پیداکنید. آن را انتخاب کنید، بر روی آن کلیک راست کنید و روی گزینه‌ی Extract کلیک کنید و در پنجره‌ی باز شده extract را تأیید کنید. پس از پایان این کار پنجره‌ای ظاهر می‌شود که گزارش کار را به شما می‌دهد، بر روی دکمه‌ی «Close» کلیک کنید.

extract کردن فایل فشرده‌ی وردپرس

شکل ۶- extract کردن فایل فشرده‌ی وردپرس

4- انتقال فایل‌ها به پوشه‌ی اصلی: توجه کنید که فایل‌های extract شده باید مستقیماً‌ در پوشه‌ی public_html قرار بگیرند یا اگر می‌خواهید روی یک ساب‌دومین وردپرس را نصب کنید مستقیماً‌ در پوشه‌ی مربوط به آن ساب‌دومین قرار بگیرند، در حالی که مشاهده می‌کنید که پس از استخراج فایل‌هایتان داخل یک پوشه‌ی جدید به نام «wordpress» قرار گرفته‌اند. وارد این پوشه شوید با دکمه‌ی «Select all» همه‌ی فایل‌ها را انتخاب کنید داخل لیست فایل‌ها کلیک راست کنید و گزینه‌ی move را بزنید.

انتقال فایل‌ها به پوشه‌ی اصلی سایت

شکل ۷- انتقال فایل‌ها به پوشه‌ی اصلی سایت

در کادر باز شده آن‌ها را به پوشه‌ی اصلی (public_html یا ساب‌دومین مورد نظرتان) move بدهید. فایل‌ها از این پوشه حذف می‌شوند و در public_html قرار می‌گیرند. می‌توانید پوشه‌ی خالی شده را حذف کنید.

انتخاب مقصد انتقال فایل‌ها (public_html)

شکل ۸- انتخاب مقصد انتقال فایل‌ها (public_html)

5- حذف فایل فشرده‌ی اولیه: پس از پایان کار فایل‌های extract شده را می‌توانید در همان پوشه‌ی public_html ببینید. برای این‌که فضای هاست‌تان بیهوده اشغال نشود فایل فشرده‌ی اصلی را می‌توانید حذف کنید. بر روی آن کلیک راست کنید و «Delete» را انتخاب کنید.

نکته: توصیه‌ی ما این است که تا وقتی کار نصب وردپرس را تمام نکرده‌اید و مطمئن نشده‌اید که مشکلی وجود ندارد این فایل اصلی را نگه دارید که مجدداً مجبور به آپلودش نشوید. با سرعت‌های اینترنت خودمانی گاهی این آپلود کردن‌ها طاقت‌فرسا می‌شود. اگر فضای کافی دارید این فایل را جایی خارج از پوشه‌ی public_html هم می‌توانید برای مواردی که به هر دلیلی مجبور به نصب مجدد وردپرس شدید نگه دارید.

گام سوم: نصب وردپرس
اکنون در داخل پوشه‌ی public_html فایلی به نام wp-config-sample.php وجود دارد. با کلیک بر روی نام فایل یا کلیک راست و انتخاب گزینه‌ی «Rename» نام آن را به wp-config.php تغییر دهید. باید اطلاعات مربوط به دیتابیس را که در گام نخست ایجاد کردید در این فایل وارد کنید. برای این کار با کلیک راست مجدد گزینه‌ی «Code Edit» را انتخاب کنید.

ویرایش فایل wp-config و وارد کردن اطلاعات دیتابیس

شکل ۹- ویرایش فایل wp-config و وارد کردن اطلاعات دیتابیس

ممکن است صفحه‌ای برای تأیید باز شود که در آن کافی است بر روی دکمه‌ی «Edit» کلیک کنید. فایل برای ویرایش در یک پنجره یا تب جدید باز می‌شود. عبارت های زیر را در آن پیدا کنید:

define(‘DB_NAME’, ‘database_name_here’) ;
define(‘DB_USER’, ‘username_here’);
define(‘DB_PASSWORD’, ‘password_here’);

و تبدیل‌شان کنید به:

define(‘DB_NAME’, ‘نام دیتابیس شما که در گام اول ساخته شد’);
define(‘DB_USER’, ‘نام کاربری شما که در گام اول ساخته شد’);
define(‘DB_PASSWORD’, ‘رمز عبور شما که در گام اول ساخته شد’);

حالا در مرورگر آدرس سایت‌تان را تایپ کنید، مثلاً example.com. با پنجره‌ی نصب وردپرس مانند شکل زیر مواجه خواهید شد :

تنظیمات مدیریت وردپرس

شکل ۱۰- تنظیمات مدیریت وردپرس

عنوان سایت خود، شناسه یا همان نام کاربری که برای ورد به پنل وردپرس نیاز است، رمز عبور به پنل وردپرس خود، ایمیل را وارد کنید.
پس از تکمیل اطلاعات بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس″ کلیک کنید.
اگر ۳ گام بالا را به درستی انجام داده باشید وردپرس به همین راحتی بر روی سایت شما نصب گردید.

نصب رایگان وردپرس به همراه بسته‌های هاست وب ثمین

وب ثمین برای خریداران بسته های هاست در صورت درخواست وردپرس را به رایگان نصب می‌کند. بدیهی است مسؤولیت تولید محتوا، پشتیبان‌گیری و نگه‌داری از محتوای وب‌سایت به عهده‌ی مشتری است. به کاربران توصیه می‌شود به طور مرتب از وب‌سایت‌شان بکاپ بگیرند. ایجاد بکاپ به ویژه پیش از ایجاد تغییرات در قالب سایت یا به‌روزرسانی نرم افزارها ضروری است. بازیابی بکاپ‌های ذخیره شده توسط وب ثمین در صورت بروز مشکل از جانب کاربران مشمول هزینه خواهد بود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler Twitter Facebook Google Bookmarks Digg yahoo Technorati 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


کد امنیتی رفرش


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد


آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 876
    کل نظرات کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 3
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 575

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 586
    باردید دیروز باردید دیروز : 673
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 7
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 7
    بازدید هفته بازدید هفته : 6,109
    بازدید ماه بازدید ماه : 7,907
    بازدید سال بازدید سال : 156,295
    بازدید کلی بازدید کلی : 1,287,751

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 18.206.12.157
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


مطالب تصادفی


صفحات اضافی سایت