دوشنبه 03 مهر 1402

وب فول رایگان

جدیدترین مطالب

جستجوگر پیشرفته سایت





تبلیغات ویژه

سایت اسکینک دات آی آر

وردپرس به شما امکان می‌دهد از طریق یک ویرایشگر متن به نام TinyMCE که برخی از امکانات ضروری برای نوشتن مطلب را به صورت پیش‌فرض دارد مطالب سایت خود را آماده کنید. کافی است وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از منوی دست راست پنل ماوس را روی لینک «نوشته‌ها» بگیرید و از منوی باز شده «افزودن نوشته» را انتخاب کنید.

افزودن نوشته به سایت در وردپرس

وردپرس به شما امکان می‌دهد از طریق یک ویرایشگر متن به نام TinyMCE که برخی از امکانات ضروری برای نوشتن مطلب را به صورت پیش‌فرض دارد مطالب سایت خود را آماده کنید. کافی است وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از منوی دست راست پنل ماوس را روی لینک «نوشته‌ها» بگیرید و از منوی باز شده «افزودن نوشته» را انتخاب کنید.

افزودن نوشته به سایت در وردپرس

در صفحه‌ی باز شده به همان سرعتی که ایمیل‌تان را می‌نویسید می‌توانید یک نوشته ایجاد کنید: در کادر بالایی یک عنوان برای مطلب انتخاب کنید. متن مطلب را در کادر اصلی بنویسید یا پیست کنید و دکمه‌ی «انتشار» را بزنید!

ساده‌ترین روش انتشار مطلب در وردپرس

اما احتمالاً‌ برای ایجاد نوشته‌تان به فکر امکانات دیگری هم هستید:

افزودن عکس و فایل: اگر مایلید عکس‌هایی به هر جایی از نوشته‌تان بیفزایید یا فایل‌هایی در نوشته‌تان آپلود کنید کافی‌است روی دکمه‌ی «افزودن پرونده‌ی چندرسانه‌ای» زیر کادر عنوان کلیک کنید.  صفحه‌ای باز می‌شود که می‌توانید فایل‌های مورد نظرتان را بکشید و در آن صفحه بیندازید تا آپلود شوند. یا می‌توانید در صفحه‌ی باز شده روی لینک «بارگذاری پرونده‌ها» کلیک کنید و دکمه‌ی «گزینش پرونده‌ها» را بزنید و در صفحه‌ی انتخاب فایل به مسیر فایل‌هایتان روی سیستم‌تان بروید و فایل‌هایتان را انتخاب کنید. به هر روشی که آپلود را انجام دهید در پایان روی دکمه‌ی «گذاشتن در نوشته»  در پایین صفحه کلیک کنید.

افزودن فایل‌ها و تصویرها به نوشته‌ی وردپرس

تا این‌جای کار تفاوتی با ایجاد ایمیل و اتچ (attach) کردن فایل ندارد. توجه کنید که نسخه‌های فعلی وردپرس به طور پیش‌فرض تنها می‌توانند عکس‌های شما را در نوشته نشان دهند و برای نشان دادن فیلم و پخش صوت نیاز به افزونه (plugin) دارند. فایل‌های شما به جز تصاویر در این حالت به صورت لینک دانلود نشان داده خواهند شد.

برای انتخاب فایل‌هایی که قبلاً آپلود کرده‌اید روی «کتاب‌خانه‌ی پرونده‌های چندرسانه‌ای» در صفحه‌ی باز شده کلیک کنید و فایل یا تصویر مورد نظر را انتخاب کنید و در پایین صفحه روی دکمه‌ی «گذاشتن در نوشته» کلیک کنید.

دسته‌بندی مطالب: ممکن است بخواهید مطالب‌تان را در چند دسته‌ی جداگانه بچینید. این کار به‌ویژه برای ایجاد منوی اصلی سایت که درباره‌ی آن صحبت خواهیم کرد ضروری است. اگر شما دسته‌ی تازه‌ای برای مطالب‌تان نسازید وردپرس همه را در دسته‌ی «دسته‌بندی نشده» قرار می‌دهد. ساده‌ترین راه دسته‌بندی مطالب  استفاده از ابزارک «دسته‌ها» در سمت چپ صفحه‌ی ایجاد نوشته است. با یک تیک زدن می‌توانید دسته‌ی مورد نظر را برای مطلب‌تان انتخاب کنید. هر مطلب می‌تواند بیش از یک دسته داشته باشد.

برای ساخت دسته‌ی جدید از همان جا روی دکمه‌ی «افزودن دسته‌ی تازه» کلیک کنید و نام مورد نظر برای دسته را تایپ کنید. اگر می‌خواهید این دسته به صورت یک زیردسته از یک دسته‌ی بزرگ‌تر باشد منوی «مادر دسته» را باز کنید و نام دسته‌ی مادر را انتخاب کنید.

دسته‌بندی و تگ‌گذاری مطالب در وردپرس

برچسب‌ها یا تگ‌ها (tag): این‌ها نشان‌دهنده‌ی کلمه‌های اصلی متن شما هستند و جست‌جوی مطالب مشابه را برای بازدیدکنندگان سایت‌تان ساده می‌کنند. شما می‌توانید چندین «برچسب» برای هر مطلب تعیین کنید. هر برچسب برای خود یک لینک دارد که با کلیک بر روی آن در سایت شما بازدیدکننده می‌تواند کلیه‌ی مطالبی را که دارای همان برچسبند ببیند. بهتر است برچسب‌ها را با وجود توصیه‌ی وردپرس با ویرگول جدا نکنید و آن‌ها را یکی یکی تایپ کنید و برای هر کدام یک بار دکمه‌ی افزودن را بزنید.

تصویر شاخص: می‌توانید یکی از تصاویر نوشته‌تان را انتخاب کنید یا تصویری را اختصاصاً به عنوان «تصویر شاخص» نوشته‌تان آپلود کنید. تصویر شاخص کاور یا جلدی است که در بعضی پوسته‌ها در صفحه‌ی اصلی در بالا یا کنار نوشته دیده می‌شود و علاوه بر زیبایی معرف محتوای نوشته نیز می‌تواند باشد. به هر حال با کلیک بر روی «قرار دادن به عنوان تصویر شاخص» همان صفحه‌ی گذاشتن پرونده (فایل) باز می‌شود و می‌توانید به همان روش قبل تصویری را آپلود کنید یا از تصویرهای موجود یکی را انتخاب کنید. بعضی پوسته‌ها تصویر شاخص را برای مطالب نشان نمی‌دهند. تصویرهای شاخص به همراه اولین جملات مطلب گاهی در اسلایدشوها نیز نشان داده می‌شوند.

ساختار نوشته: در برخی پوسته‌های جدیدتر در سمت چپ بخشی به عنوان «ساختار» با گزینه‌هایی مانند استاندارد، حاشیه، پیوند، گالری، وضعیت و… دیده می‌شوند. این گزینه‌ها اگر در پوسته‌ی شما تمهیدی برای تفاوت قایل شدن در شیوه‌ی نمایش نوشته‌تان برای فرمت‌های متفاوت اندیشیده شده باشد می‌توانند مثلاً‌ باعث شوند مطلبی را که شما به عنوان گالری تصاویر تهیه کرده‌اید متفاوت از مطلبی که به عنوان لینک گذاشته‌اید نشان دهند. در بیش‌تر پوسته‌های فعلی اما این ساختارها/فرمت‌ها تفاوتی ایجاد نمی‌کنند. بگذارید همان فرمت «استاندارد» انتخاب شده بماند.

انتشار/ذخیره پیش‌نویس/ پیش‌نمایش/به‌روزرسانی: این دکمه‌ها یا بعضی از آن‌ها را می‌توانید در سمت راست کادر اصلی نوشته ببینید و کارکردهایشان مشخص است.  انتشار گزینه‌های دیگری هم دارد. مثلاً در حالت پیش‌فرض «انتشار فوری» مطلب به محض زدن دکمه‌ی انتشار در سایت دیده می‌شود. اما می‌توان با ویرایش آن تاریخی در گذشته یا آینده را به عنوان تاریخ انتشار نوشته تعیین کرد. یا گزینه‌ی «نمایانی» که می‌تواند «عمومی» باشد و قابل مشاهده برای عموم؛ «رمزدار» باشد و تنها افرادی که  رمز تعیین شده‌ی شما را در اختیار داشته باشند می‌توانند آن را ببینند؛ یا «خصوصی» باشد و غیر از admin (مدیر) کسی نتواند آن را ببیند.

انتشار مطلب یا ویرایش آن در وردپرس

وضعیت مطلب هم می‌تواند «پیش‌نویس»، «برای بازبینی» یا «منتشر شده» باشد. پیش‌نویس‌ها را می‌توانید بعداً منتشر کنید. آخرین لینک در این بخش «انتقال به زباله‌دان» است که مطلب را حذف می‌کند.

افزایش امکانات ویرایش‌گر متن: ویرایش‌گر TinyMCE از قبل تعدادی آیکون برای راحت‌تر کردن کار تولید و ویرایش مطلب در وردپرس دارد مثلاً دکمه‌های بولد یا ایتالیک کردن متن، چینش متن، لینک گذاشتن. با کلیک روی آیکون «نمایش سطر دوم ابزارها» (یا کلید ترکیبی Alt+Shift+Z) می‌توانید تعداد دیگری از امکانات مانند رنگ متن، فرمتینگ، پیست کردن و کاراکترهای ویژه.

ابزارهای بیش‌تر در TinyMCE

اگر بخواهید برای ایجاد متن‌تان باز هم امکانات بیش‌تری داشته باشید باید به TinyMCE بفهمانید که تعداد بیش‌تری از ویژگی‌های متن را به صورت تعدادی آیکون نشان دهد. ساده‌ترین روش این کار افزونه‌ها هستند. از افزونه‌هایی که برای افزایش امکانات TinyMCE می‌توانید روی وردپرس‌تان نصب کنید Ultimate TinyMCE است.

درباره‌ی نصب افزونه‌ی وردپرس قبلاً مطلبی داشته‌ایم. پس از نصب این افزونه در پایین زبانه‌ی «تنظیمات» در سمت چپ صفحه‌ی پیش‌خوان وردپرس زبانه‌ی جدیدی به نام «Ultimate TinyMCE» ایجاد می‌شود که می‌توانید از طریق آن تعیین کنید چه امکاناتی و در چند سطر در ویرایش‌گر متن وردپرس‌تان نمایش داده شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید:
balatarin cloob Donbaler Twitter Facebook Google Bookmarks Digg yahoo Technorati 

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بخش نظرات


کد امنیتی رفرش


ورود کاربران


عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد


آمار کلی سایت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 876
    کل نظرات کل نظرات : 0
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 3
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 575

    آمار بازدید آمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 238
    باردید دیروز باردید دیروز : 247
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    بازدید هفته بازدید هفته : 238
    بازدید ماه بازدید ماه : 7,462
    بازدید سال بازدید سال : 110,203
    بازدید کلی بازدید کلی : 1,241,659

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آِ ی پیآِ ی پی : 3.236.237.61
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :


مطالب تصادفی


صفحات اضافی سایت