با توجه به اینکه اموزش درستی در این رابطه در اینترنت نبود. تصمیم گرفتیم یک اموزش ساده در این حال کاربردی را برای شما قرار دهیدم.
اگر تا کنون قالب وبلاگ طراحی کرده باشید این کار برای شما اسان تر خواهد شد زیر وردپرس هم مثل وبلاگ است ولی با تگ های به خصوص خودش.
اول از همه قالب HTML را باز کنید و قطعه قطعه کنید به این صورت
قسمتی در header.php . index.php . و.. قرار دهید ! دقت داشته باشید همه قسمت ها زیاد هستند از روی قالب دیفالت وردپرس کپی کنید به همین اسانی .
بعد دسترسی ها را درست کنید . ( مسیر عکس ها و.. ) بعد از ان فایل style.css را باز کنید.
این شناسه ها را به اولش اضافه کنید
/*
Theme Name: نام قالب
Version: ورژن قالب
Author: نام قالب ساز
Author URI: ادرس سایت قالب ساز
*/
را اضافه کنید بعد قالب را نصب کنید حال باید تگ های وردپرس را جای گزین کنید
مثلا به جای
<title>ایکس اسریکپت</title>
این کد را قرار دهید
<title>
<?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); }
elseif ( is_category() ) { single_cat_title(); echo ' - ' ; bloginfo('name'); }
elseif (is_single() ) { single_post_title(); }
elseif (is_page() ) { bloginfo('name'); echo ': '; single_post_title(); }
else { wp_title('',true); } ?></title>
تگ های وردپرس را می توانید در گوگل سرچ کنید یاد بگیرید به همین راحتی کم کم با قرار دادن تمامی تگ ها قالب وردپرسی شما اماده است!
وردپرس با یک لیوان شیر
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
پوسته یا قالب یا تم (theme) در وردپرس ظاهر سایت شما را تعیین میکند. در مطلب «نصب قالب وردپرس» روش افزودن پوستههای جدید به وردپرس توضیح داده شد. پوستههای وردپرس را میتوانید در سایتهای متعددی به صورت رایگان یا با پرداخت پول به صورت فارسی، ترجمه شده یا انگلیسی تهیه کنید. پیشنمایش و لیست کلیهی پوستههای نصب شده روی وردپرستان را میتوانید از نوار کناری دست راست برگهی «نمایش» با کلیک بر روی لینک «پوستهها» ببینید.
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
«فهرست» در وردپرس برای تسهیل دسترس بازدیدکنندههای سایت به بخشهای سایت یا در معرض دید گذاشتن برگهها، دستهها یا مطالبی است که از نظر شما باید بهراحتی در معرض دید باشند. هر پوستهی وردپرس به شما اجازهی ایجاد یک فهرست را میدهد. ممکن است برخی پوستهها امکان افزودن چند فهرست و تعیین مکان نمایش آنها را به شما بدهند. اما اگر پوستهای که شما انتخاب کردهاید تنها از یک فهرست پشتیبانی میکند محل نمایش آن معمولاً همان منوی بالای سایت است.
پوستههای پیشفرض وردپرس به همراه خود یک فهرست پیشساخته دارند که در آن لینک صفحه ی اول سایت، برگهی نمونه و برگههای دیگری که شما بسازید نمایش داده میشود:
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
پستها یا نوشتهها در وردپرس اگر از تعداد خاصی بیشتر شوند ممکن است در صفحهی اصلی دیده نشوند. این وضعیت برای وبلاگها مشکل زیادی ایجاد نمیکند و بازدیدکنندگان وبلاگ میتوانند با مراجعه به بایگانی سایت پستهای قدیمیتر را ببینند. اما برای بسیاری از سایتها بهویژه سایتهای تجاری مهم است که برخی مطالب همواره در صفحهی اصلی سایت دیده شوند. صفحههایی مانند دربارهی ما، خدمات اصلی، معرفی سایت، تماس با ما، تعرفهها و از این قبیل.
در وردپرس نوع دیگری از نوشته است که به یک صفحهی ثابت تبدیل میشود با این هدف که از منوی بالای سایت همواره در دسترس باشد. به اینها صفحه (page) یا در نسخههای ترجمه شدهی فارسی «برگه» گفته میشود.
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
وردپرس به شما امکان میدهد از طریق یک ویرایشگر متن به نام TinyMCE که برخی از امکانات ضروری برای نوشتن مطلب را به صورت پیشفرض دارد مطالب سایت خود را آماده کنید. کافی است وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و از منوی دست راست پنل ماوس را روی لینک «نوشتهها» بگیرید و از منوی باز شده «افزودن نوشته» را انتخاب کنید.
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
رای آموزش نصب وردپرس بر روی هاست لینوکس به مطلب «آموزش کامل و تصویری نصب وردپرس فارسی بر روی هاست لینوکس به کمک cPanel» مراجعه کنید.
برای نصب وردپرس بر روی هاست خود توسط کنترل پنل Websitepanel، ابتدا وارد کنترل پنل Websitepanelخود شوید.
گام اول، ساخت دیتابیس و User دیتابیس: ابتدا موس خود را بر روی آیکن “Database” نگه داشته و عبارت “MySQL 5.x” را انتخاب نمایید.
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |
در مقاله قبلی نحوه نصب افزونه ها در وردپرس را توضیح دادیم. در این مقاله قصد داریم نحوه نصب قالب گرافیکی یا همان Skin را آموزش دهیم. برای نصب پوسته می توان از دو روش استفاده کنیم که ما روش بهتر زیر را توصیه می کنیم.
نصب قالب بر اساس “بارگذاری پوسته”:
ابتدا پوسته گرافیکی مورد نظر خود را دانلود کنید. ( وردپرس دارای پوسته های فارسی با موضوع های متنوع می باشد که شما با جستجو در گوگل می توانید آن ها پیدا کنید. ما نیز قصد داریم در آینده مجموعه ای از قالب های وردپرس را جهت راحتی شما بر روی سایت خود قرار دهیم)
سپس وارد کنترل پنل وردپرس خود شوید و از منوی “نمایش” گزینه “پوسته ها” را انتخاب نمایید.
پس از کلیک بر روی گزینه “پوسته ها” صفحه ای را می بینید که در آن تمامی پوسته های پیش فرض قابل رویت است. از بالای صفحه تب “نصب پوسته ها” را انتخاب کنید.
در صفحه “نصب پوسته ها” دو حالت برای نصب پوسته وجود دارد.
روش اول: نصب پوسته بر اساس جستجو: در این بخش یافتن پوسته بر اساس خصوصیات معین که توسط شما انتخاب شده است انجام می پذیرد. این بخش برای شما که قصد دارید پوسته های فارسی و راست چین شده داشته باشید مفید نمی باشد و ما روش دوم را توصیه می کنیم.
روش دوم: نصب پوسته بر اساس بارگذاری پوسته از روی سیستم شما: در این بخش با کلیک بر روی دکمه Browse File، پوسته مورد نظر را از روی کامپیوتر شخصی خود انتخاب می کنید و سپس بر روی دکمه “نصب” کلیک نمایید.
حال پس از نصب موفقیت آمیز پوسته، پیغام “این پوسته با موفقیت نصب گردید” ظاهر می شود و شما با کلیک بر روی گزینه “فعال کردن پوسته” پوسته نصبی را به عنوان پوسته پیش فرض خود قرار می دهید.
نصب پوسته در وردپرس
امتیاز : | نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0 |